sangria licor 43

Sangria licor 43

Viva Espana! Sangria met Licor 43 een traditionele spaanse likeur. Deze sangria is heel snel gemaakt alleen deze moet goed trekken in de koelkast, het liefst een hele nacht! Maar, geen haast toch? Heb je wel haast? Dan is deze ook zonder intrek tijd heel lekker! 

Bereidingstijd: 15 minuten + 8 uur intrektijd (optioneel)

Recept voor 1 grote kan

Benodigdheden:

  • 750 ml rode wijn
  • 200 ml bruisend water
  • 200 ml Licor 43
  • 1 appel
  • 2 sinasappels
  • Ijsblokjes

Bereiding:

  1. Snijd de appel en sinasappel in halve schijfjes en doe in de kan 
  2. Voeg de rest van de ingrediënten toe en laat een nachtje trekken in de koelkast

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *